2013‎ > ‎

XXIV Setmana Cultural

25 de set. 2013, 2:05 publicada per Castell Floresta   [ actualitzat el 11 de febr. 2014, 1:10 ]

         


       Del 25 al 31 de març de 2013

 

La presidenta d’òmnium Cultural Sra. Muriel Casals amb la xerrada que tingué per títol “Catalunya: Economia i política” tancà el cicle de conferencies que durant tres dies es van celebrar en el marc de la XXIV Setmana cultural de la Floresta.

L’edició d’aquest any es va inaugurar  amb  un acte presidit per l’Il·lm. Sr Jaume Setó, alcalde de la Floresta i la vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs Sra. Rosa Pujol que van donar pas a l’intervenció del diputat del Parlament de Catalunya Sr. Josep Rull que va dissertar sobre la trajectòria històrica del nostre país des de 1714 i les perspectives de futur.

Una altra intervenció destacada fou la de sr. Joan Antoni Melé, sots- director de Triodos Bank que en la segona jornada va tractar aspectes del que s’entén com una banca ètica.

Durant la setmana la música també va estar present amb l’actuació del grup Trams que van amenitzar la nit amb un cafè concert.

Finalment la cloenda d’aquesta edició va anar a càrrec del President del Consell Comarcal de les Garrigues, Sr. Juli Muro i d’un espectacle de màgia i humor.

Amb el ball de fi de festa del dia següent es donava per acabada aquesta edició que un cop més ha comptat amb un nombrós públic que l’ha seguida amb notable interés.